.

Dagen efter dagen före…

.

30 april 1999

.

 

…sitter jag i vårsolen och slickar de sista gräddsmulorna från den utsökta KennethBakelsen ur den bortrakade mustaschen och drömmer mig tillbaka till den 29 april. Vi har nu ännu en KennethDag bakom oss. Faktiskt den 7:e i ordningen och det är inte konstigt att man tycker att tiden liksom SAS bara flyger iväg. Jag hoppas att även du blev stadgeenligt firad så att det både hördes och syntes (och kanske kändes…?)

..

Årsmötet i Sundsvall, protokollet hittar du på annan plats på hemsidan, gick som den dans det brukar gå som. Höjdpunkten blev naturligtvis, som vanligt är man benägen att säga, korandet av ”Årets Kenneth 1998”.

Advokat Kenneth Lewis, Stockholm, nu utrustad med stol #51, utsågs under jubel och acklamation för de insatser han med framgång gjort i pensionärernas kamp att få tillbaka konfiskerade pensionspengar. Med motiveringen “för att med framgång ha bekämpat konfiskativa metoder hos överheten” ansåg årsmötet honom vara en mycket värdig Kenneth som i typisk KennethAnda genomfört sitt värv. Du läser hela motiveringen och mer om Årets Kenneth på annan plats.
.

Efter sedvanlig presskonferens vidtog årets KennethMästerskap bland käglor och klot som bådadera syntes fara åt alla de håll som fanns. När tidsprogrammet satte spärr för fortsatt spel och personalen hotade med strike fick tanken på bastu med tillbehör större genomslag. Flest nedslagna käglor visade sig, efter inventering av såväl klot som käglor, #406 Simonsen ha åstadkommit varför titeln KennethMästare nu rullat vidare till Hufvudstaden.

Efter vedertagen tvagning med tillbehör högst uppe på berget gjorde sig varje Kenneth redo att möta Kenneths Fru på Restaurang Grönborg, för kvällen förklädd till KennethBorg. Alla i personalen bar namnbrickor som gjorde att vi kände oss såväl välkomna som omhändertagna. KennethDrinkar, KennethSången såväl live som ur högtalare, KennethMiddag, KennethBakelse och avrundat med ett hejdundrandes KennethFyrverkeri. Att alla mådde toppen hela kvällen bör det väl inte råda någon som helst tvekan om.

.
Så väl omhändertagna som vi blev av Grönborgs på alla de sätt, mat, dryck och särskilt arrangerad KennethUnderhållning, det har vi aldrig tidigare upplevt. Ett gigantiskt KennethTack till alla på Grönborgs! Det är ni mer än väl värda!

Ett stort tack skall givetvis riktas till alla Kenneth, en del tillresta långväga ifrån, som hörsammat kallelsen. Utan er hade det givetvis inte blivit någonting. Ett speciellt tack till Årets Kenneth som också han bidrog till atmosfären under dagen. Sundsvalls Taxi och Hotell Södra Berget skall också ha en eloge för att de på olika sätt gjorde det möjligt att knyta ihop arrangemanget till en av de bästa KennethDagarna i historien.

.
Nu siktar vi redan mot nästa årtusende, Kenneths Millennium, som säkerligen kommer att inträffa trots alla dataexperters varningsrop, under vilket jag är säker på att såväl flaggor kommer att hissas allmänt som att KennethDagen är röd i almanackan innan vår förening har gett upp.

Men för den missionen krävs medlemmar. Av medlemmar krävs avgifter, avgifter som jag hoppas att du som är medlem redan inbetalat. KennethKalsongen väntar på sina stolta bärare…

För dig som inte är medlem hänvisar jag direkt till “Bli Medlem” här på hemsidan och där allt, nästan, sedan sker automatiskt. Så fort som du betalat får du dina medlemshandlingar och KennethPresent.

Uppsök sedan andra glada Kenneth nära dig, gör dem också till medlemmar om de inte redan är det, och bilda sedan en egen klubb om ingen sådan finns i din närhet. Information om de lokala klubbarna hittar du också på annan plats.

.

Vår hemsida är tänkt att utgöra den totala informationsbanken om Svenska KennethKlubben. Här skall du hitta all information som du behöver och genom vår eminente webmasters (#40 erhöll utmärkelse på årsmötet) försorg skall sidorna uppdateras så fort som något sker. Så välkommen att surfa in lite då och då!

.
För mig återstår bara att önska alla Kenneth en riktigt trevlig sommar och jag räknar med att vara tillbaka med nya krafter och funderingar någon gång efter semestern.

Undrar bara var jag gjorde av receptet på KennethBakelsen…

.
K som i Kenneth!
.

.

#1
 
 

Receptet på KennethBakelsen hittar du under ”DIVERSE”-”Smått&Gott” i menyn.

/Webmaster