Absolut Kenneth

.

CDomslag

 

Svenska KennethKlubben har släppt en häftigt rockig CD med KennethSången!

 

.

“Den är ju för fan kanon!” “Va´ rockigt, skitkul!” “Djävla skit…”
Känd musikrecensent som vill förbli anonym Kårhuset i Sundsvall Avundsjuk Bosse…

.

Svenska KennethKlubben har gett sig in i musikens och rockens värld för att även där tillföra sedvanligt mått av kreativitet och nytänkande.

.

“Nu får Rockbjörnsjuryn något att bita i” som en talesman för produktionsteamet uttryckte sig.

.

“Vi valde att göra ett arrangemang som skulle passa Kenneth som handsken men även Bosse, Kalle & Dom. Alla och alla åldrar skall kunna njuta av denna häftiga låt!” säger en initierad Kenneth.
.
På den nya skivan får du för första gången bekanta dig med
Kenneth & KäjSiiSii (KäjSiiSii – KCC – The KennethClub Choir) på två spår:
Dels “KennethSången”, med en välsjungen, välbekant text till ett välspelat, häftigt och nyskrivet rockarrangemang och dels som KennethBonus en helt igenom instrumental version.
“Vi vill att Kenneth och alla andra ska kunna, i känd kareokestil, lägga till sin egen inlevelse och tonart till fröjd för omgivningen!” säger Kenneth.
.
“Det var en medlem som inte var ägare till en kasettband-spelare, eller som han uttryckte det:
-Måste man gå hem till morsan varje gång man vill njuta av god musik? – som fick oss att tända till på att göra en ny, häftig version inspelad på CD!” säger en talesman för Svenska KennethKlubben och fortsätter: “Resultatet blev långt över förväntan! Vi är otroligt nöjda!”.
.
Skivan släpptes officiellt den 1 mars (2002) i samband med ett releaseparty på Kårhuset i Sundsvall, ett samarbete mellan Svenska KennethKlubben, Kårhuset, “Armkroken” och Left Side Studios med live-framträdande av Kenneth & KäjSiiSii och i närvaro av ett 20-tal entusiastiska Kenneth och 100-talet lika entusiastiska gäster.
.
“Det bästa jag hört på länge!” säger en anonym gäst i vimlet som inte hette Kenneth…
.
Lyssna på skivan “Absolut Kenneth!” och avgör själv, blir vår ödmjuka kommentar.

.

Skivan var det årets medlemspresent och blir din när du betalat in medlemsavgiften. Skivan finns också till försäljning genom Svenska KennethKlubben till det facila priset av SEK 100, varav SEK 20 utgör porto, emballage och hanteringskostnad.
.
Beställer gör du via KennethShoppen!
..
Fira Kenneth på KennethDagen 22/3 genom att önska “KennethSången” i närmaste “Firarprogram” på din/dina lokala-/regionala radiostationer!!

CDomslag