Hemsida huvudklubben

Välkommen till lokala KennethKlubben Sundsvall!

Det var i Sundsvall allt startade. Det var här ett antal kreativa Kenneth fick den geniala idén att starta en klubb för alla oss som heter Kenneth. På den vägen är vi. Vem hade kunnat tro att vi skulle få fira 10-års jubileum 2003 och att vi skulle vara 500 betalande medlemmar i 9 lokala klubbar runt om i vårt avlånga land?!
Sedan 2002 har klubben en egen lokal i centrala Sundsvall vilket inneburit att vi lokalt fått en naturlig mötesplats och därför försöker skilja på Svenska KennethKlubben nationellt, med säte i Sundsvall, och den del av klubben som har medlemmar i Sundsvallsdistriktet.
Den här sidan vill vi skall spegla just den lokala verksamheten i Sundsvall. Här kommer du bl.a. att få information om våra lokala aktiviteter men även annat som händer och sker i klubben. Vi hoppas också kunna ge dig referat och bilder från våra sammankomster. Hör gärna av dig med synpunkter och kommentarer, tips och idéer. Du kan använda länken “KontaktaKenneth” eller Klicka här!Med KennethHälsningar#1 Krook

Du är väl medlem??